Firewall

SOphos xgs firewall

De Sophos XGS Firewall is een krachtig en veelzijdig beveiligingsapparaat dat is ontworpen om uw bedrijfsnetwerk te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. Met zijn geavanceerde functionaliteiten en intuïtieve beheerinterface biedt de XGS Firewall u de gemoedsrust die u nodig heeft om uw bedrijfsactiviteiten veilig voort te zetten.

enkele kenmerken van de

XGS Firewall protection

Met de XGS Firewall profiteert u van een reeks essentiële beveiligingsfuncties, waaronder

Next-Generation Firewall

De XGS Firewall maakt gebruik van geavanceerde technologieën om uw netwerkverkeer te inspecteren en te filteren, zodat alleen legitiem verkeer wordt toegelaten. Dit helpt bij het voorkomen van inbraakpogingen en het blokkeren van kwaadaardige activiteiten.

Intrusion Prevention System (IPS)

De XGS Firewall biedt een krachtig IPS-systeem dat proactief verdachte activiteiten detecteert en blokkeert. Hierdoor wordt uw netwerk beschermd tegen bekende en onbekende bedreigingen, zoals malware, exploits en aanvallen.

Webfiltering en Application Control

Met geavanceerde webfiltering- en applicatiecontrolefuncties stelt de XGS Firewall u in staat om het internetgebruik binnen uw organisatie te beheren en ongewenste inhoud en schadelijke applicaties te blokkeren. U kunt eenvoudig aangepaste beleidsregels instellen om de toegang tot specifieke websites en applicaties te beperken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de blootstelling aan risico’s wordt verminderd.

VPN-connectiviteit

Met de ingebouwde VPN-functionaliteit van de XGS Firewall kunt u veilige verbindingen tot stand brengen met externe locaties en externe werknemers. Dit zorgt voor een veilige overdracht van gegevens en stelt uw medewerkers in staat om veilig op afstand te werken.

Geavanceerde rapportage en analyse

De XGS Firewall biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden, waardoor u inzicht krijgt in het netwerkverkeer, bedreigingsgebeur-tenissen en gebruikersactiviteiten. Hierdoor kunt u trends identificeren, potentiële beveiligingsproblemen opsporen en snel reageren op incidenten.

Bij ICTwello geloven we in het leveren van totaaloplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te ondersteunen bij de implementatie, configuratie en het beheer van de Sophos XGS Firewall. We bieden ook voortdurende monitoring en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw netwerk te allen tijde veilig en up-to-date blijft.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Sophos XGS Firewall en ICTwello uw bedrijf kunnen helpen beschermen tegen de steeds evoluerende bedreigingen op het gebied van netwerkbeveiliging. Samen zorgen we voor een veilige en betrouwbare IT-infrastructuur.