Werkplek beheer

werkplek beheer

Registratie en beheer van ICT middelen speelt een steeds belangrijkere rol. Het door ons ontwikkelde beheer systeem houdt alle ICT middelen bij en houd ons op de hoogte van de status van het ICT middel.

Wilt u een middel die bijvoorbeeld uw accountmanager, monteur of chauffeur, onderweg bij zich heeft kunnen controleren op updates, apps, VPN? Of misschien nog wel veel belangrijker, kunnen ondersteunen op afstand bij problemen.

Middelen van medewerkers die gebruikt worden voor thuiswerken en toch via een VPN in verbinding staat met uw ICT Omgeving? Is dat nu wel handig? Wij houden deze werkplekken voor u in de gaten, zo houden wij altijd een oogje in het zeil!

Vandaag de dag, zien we ook steeds meer “bring your own device”. (BYOD). Medewerkers nemen zijn of haar eigen telefoon en/of laptop mee voor zakelijke werkzaamheden. Met werkplek beheer van ICTwello kunnen we toch de eigen werkplekken van medewerkers beveiligen tegen mogelijk cyber/malware aanvallen.

Werkzaamheden Werkplek beheer

  • Zorgt ervoor dat de basisinstellingen van het apparaat, zoals bijvoorbeeld Wi-Fi, en VPN, draadloos zijn geconfigureerd.
  • Wij maken afdelingsspecifieke groepen om een naadloze koppeling van beleidsregels te garanderen.
  • Apps installeren / bijwerken / verwijderen zonder tussenkomst van de gebruiker.
  • Integratie met Apple Volume Purchase Program, Google Play en Windows Business Store.