Microsoft 365

Ontdek de voordelen van

Microsoft 365

Microsoft 365, ook bekend als Office 365, is een uitgebreid pakket van productiviteitsdiensten dat wordt aangeboden door Microsoft. Bij ICTwello zijn we trots op het aanbieden van Microsoft 365-diensten aan onze klanten, omdat het hen in staat stelt om efficiënter te werken, effectiever samen te werken en hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Hieronder vind je een overzicht van enkele belangrijke Microsoft 365-diensten die we bij ICTwello aanbieden:

Microsoft Exchange Online

Dit is de cloudgebaseerde versie van Microsoft Exchange, een krachtige e-mailservice. Met Exchange Online kunnen gebruikers e-mails verzenden, ontvangen en beheren vanaf vrijwel elk apparaat. Het biedt ook geavanceerde functies zoals gedeelde agenda’s, contactpersonen en takenlijsten.

Microsoft SharePoint

SharePoint is een samenwerkingsplatform dat teams in staat stelt om documenten, kennis en ideeën te delen. Het stelt gebruikers in staat om eenvoudig bestanden te delen, samen te werken aan documenten en informatie te organiseren binnen teamsites. Met SharePoint kunnen medewerkers naadloos samenwerken en efficiënter werken.

Microsoft Teams

Teams is een chat-gebaseerd samenwerkingsplatform waarmee gebruikers kunnen chatten, vergaderen, bellen en samenwerken vanuit één gecentraliseerde interface. Het stelt teams in staat om in real-time te communiceren en samen te werken, ongeacht hun locatie. Met Teams kunnen medewerkers efficiënter vergaderen, projecten beheren en informatie delen.

Microsoft OneDrive

OneDrive is een cloudopslagdienst die gebruikers in staat stelt om hun bestanden veilig op te slaan en overal toegang te hebben tot hun documenten. Met OneDrive kunnen gebruikers bestanden synchroniseren tussen apparaten en ze delen met collega’s, waardoor de samenwerking wordt verbeterd.

Microsoft Office-apps

Microsoft 365 omvat ook de bekende Office-toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar dan in een abonnementsmodel. Gebruikers hebben altijd toegang tot de nieuwste versies van deze apps en kunnen ze installeren op meerdere apparaten, waaronder pc’s, Macs, tablets en smartphones.

Bij ICTwello zorgen we voor de implementatie, migratie en ondersteuning van Microsoft 365-diensten voor onze klanten. We helpen bedrijven bij het kiezen van de juiste Microsoft 365-abonnementen die aansluiten bij hun behoeften en bieden continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat ze het maximale uit deze diensten halen.

Met Microsoft 365-diensten van ICTwello kunnen bedrijven profiteren van geavanceerde tools en functionaliteiten om hun productiviteit te verhogen, de samenwerking te verbeteren en hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met Microsoft 365 en andere IT-oplossingen.