Systeembeheer

systeembeheer

Door een goed doordachte oplossing voor u samen te stellen, kunnen wij uw systeem helemaal onder controle houden. Systeembeheer speelt daarbij een belangrijke rol. Doormiddel van deze oplossingen te combineren tot een complete oplossing, kunnen wij u volledig voorzien als dienstverlener bij uw ICT vraag stukken.

Met systeembeheer kunnen wij uw ICT-systeem helemaal “onder controle” houden. Monitoring speelt daarbij een belangrijke rol. Het Monitoring systeem houdt alle cruciale onderdelen en services in de gaten 24×7. Denk hierbij aan schijf ruimte, updates, virussen, back-ups, security, en andere vitale onderdelen.

De systeembeheer uren bestaan uit het updaten van uw ICT omgeving. Welke wij op aankondiging voor u zullen uitvoeren. Dagelijks controle op uw back-up. Maandelijkse controle op de werking van uw back-ups, en overige werkzaamheden aan uw ICT Omgeving.

Voor alle werkzaamheden wat wij voor u uitvoeren, kunt u zelf meekijken doormiddel van onze “Online Selfservice Portaal”. Hier kunt u zien wat en wanneer wij aan het uitvoeren zijn. En eventueel zelf nog een storing of wens aanmelden. 

Werkzaamheden systeemberheer:

1. Windows updates

2. Firewall updates

3. Linux, VMWare, Citrix updates

4. Antivirus updates

5. Bedrijf cruciale software updates

6. Controle Back-ups

7. Restore Back-ups

8. Advanced Monitoring 24/7