Zakelijke dienstverlening

Ontzorgen, dat is wat wij willen voor u. Er zijn zoveel dienstverleners, technische oplossingen en mogelijkheden.

Cyber security, firewall & antivirus

Beveiligde online backup & internet

Microsoft & Office 365

Mobiele en vaste telefonie

Domeinregistratie, hosting & email

Camerabeveiliging

Wij willen luisteren naar uw zakelijke doelstellingen, zodat wij de juiste ICT oplossing kunnen leveren. 

ICTwello levert allerlei zakelijke diensten, waarbij de kracht ligt op ontzorgen van de klant, wij kunnen bedrijven volledig ontzorgen op gebied van ICT en telefonie en beschermen tegen alle risico’s vandaag 

de dag op gebied van Cyber Security.

We houden doormiddel van onze monitoring uw omgeving 24/7 in de gaten en reageren proactief op mogelijke problemen en gevaren. 

Een greep uit onze zakelijke diensten

Cyber security, firewall & antivirus

Onze Firewalls en Anti-virus werken samen, hierdoor wordt er 24/7 proactief gezocht naar mogelijke gevaren. Waardoor de kans op een hack kleiner wordt gemaakt. 

Beveiligde online backup & internet

Onze back-up oplossing is beveiligd tegen een hack (encrypt), en wordt elders in Nederland opgeslagen. Wij maken back-ups om de 15 minuten, om u goed te beschermen tegen data verlies.

Microsoft & office 365

Voor aanschaf of beheer van uw microsoft producten bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn partner van alle microsoft producten. En leverancier van “Cloud” Werkplekken, zowel Public als Private.

Mobiele & vaste telefonie

Wij leveren mobiele telefonie abonnementen en vaste telefonie. Vast-Mobiel Intergratie is vandaag heel populair. 

Domeinregistratie, hosting & email

Bij ons kunt u een domein registreren, website hosten en natuurlijk E-mail boxen aanvragen. Wij onderhouden dan ook uw website, beveiligen uw mail, en kunt u bellen als u een probleem heeft.

Camerabeveiliging

Is uw ICT omgeving helemaal beveiligd, nu uw pand nog! Ook dat regelen wij bij ICTwello. Wij leveren hoogwaardige camera beveiliging, die zelfs in de nacht kleurenbeeld levert. 

Prijzen

Onze hosting pakketten

Wat de klanten zeggen

Klant ervaringen

Een samenwerking met ICTwello is echt heel erg fijn! Gert regelt alles en ook gelijk goed! Ik breng ook veel van mijn klanten bij hem onder, omdat ik weet dat Gert het gewoon goed regelt. Een hele prettige samenwerking!

Ik zou ICTwello zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare ICT-diensten. De klantgerichte aanpak en expertise maken hen de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve ICT-oplossingen.

Kylie Groenewold

Eigenaresse, www.studiolef.nl

Fijne samenwerking met ICTwello, goed bereikbaar en wanneer nodig snel op locatie.

Als wij vragen hebben wordt dit snel en kundig opgepakt. Overzichtelijke offertes, na akkoord op de offerte wordt deze binnen korte tijd uitgevoerd.

ICTwello denkt mee met haar klant, dat is erg fijn!

Lisanne de Haan

Managment Assistent, Instain

Super fijn bedrijf. Staat altijd voor je klaar! Weet ook heel goed wat je nodig hebt en is hierbij erg meedenkend op een goede manier zoals jij nodig zal hebben. Erg tevreden met de keus die wij hebben gemaakt om hierna over te stappen, wij hebben nu alles in één. (website, camera’s etc). 

Lesley Balk

Eigenaar, Lesley Balk Zand & Grind, Straat & Grondwerken, Afvalinzameling & Containers